Hauser STI-622 3:1 szendvicssütő


7.790 Ft -tól

Típus: szendvicssütő 3 az 1-ben szendvicssütő Teljesítmény: 760W Tapadás mentes sütőlapok Szendvicsütő, gofrisütő, grillsütő lapok Hőszigetelt fogantyú Elt Teljes leírás >

Termékleírás


Típus: szendvicssütő
3 az 1-ben szendvicssütő
Teljesítmény: 760W
Tapadás mentes sütőlapok
Szendvicsütő, gofrisütő, grillsütő lapok
Hőszigetelt fogantyú
Eltávolítható sütőlapok a könnyű tisztítás érdekében
Működésjelző lámpák

Gyártó
Hauser
Teljesítmény
760 W

Az olcsó.hu Hauser STI-622 3:1 szendvicssütő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Hauser STI-622 3:1 szendvicssütő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások

Fakó-Süveges Tímea
anonim user
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ez a melegszendvics sütő háromszögben elvágja-e ketté a szendvicset, tehát 4 háromszög alakú szendvicset készít vagy simán süti vágás nélkül?
mostelado.hu

mostelado.hu válasza:

Tisztelt Faksó-Süveges Tímea!

A Hauser STI-622 3 az 1-ben szendvicsütő azon sütő lapjai, melyek a szendvics készítésre alkalmasak, a háromszögek között 1-2 mm-re vékonyítják a szendvicset, ami a sütés után könnyen ketté vágható/törhető!

Üdvözlettel:
mostelado.hu