Cloer 6235 Szendvicssütõ


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Cloer 6235 szendvicssütő előnye, hogy két nagy szendvics süthető benne egyszerre.Kagyló formájú szendvicset süt. A tapadásmentes bevonat megakadályozza a kenyér lesülését, megkönny Teljes leírás >

Termékleírás


A Cloer 6235 szendvicssütő előnye, hogy két nagy szendvics süthető benne egyszerre.Kagyló formájú szendvicset süt. A tapadásmentes bevonat megakadályozza a kenyér lesülését, megkönnyíti a takarítást, és alacsony zsírtartalmú sütést tesz lehetővé. A sütési hőfok adott, nem kell külön beállítani. A szendvics elkészülését led jelzi. Az egyszerűbb záródást háromfokozatú zár segíti. Felállítva kis helyen tárolható, a villásdugónak külön tároló helye van. Burkolata magas fényű rozsdamentes acél.

750W 230V

Gyártó
Cloer
Teljesítmény
750 W

Az olcsó.hu Cloer 6235 Szendvicssütõ árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Cloer 6235 Szendvicssütõ vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.