TRISTAR MX-4163 multifunkciós konyhai robotgép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Erőteljes és többfunkciós robotgépet minden konyhába! A Tristar ezt szeretné elérni, így megalkotta az MX-4163 multifunkciós konyhai robotgépet. Tizenkét különböző funkciót lát el egye Teljes leírás >

Termékleírás

Erőteljes és többfunkciós robotgépet minden konyhába! A Tristar ezt szeretné elérni, így megalkotta az MX-4163 multifunkciós konyhai robotgépet. Tizenkét különböző funkciót lát el egyetlen robotgép. Könnyen elkészíthetjük kedvenc ételeink ezzel a stílusos, rozsdamentes acélból készült géppel. Tristar a konyhában is!

Gyártó
Tristar
Funkciók
dagasztó habverő mixer

Az olcsó.hu TRISTAR MX-4163 multifunkciós konyhai robotgép MX4163 03-020-044 árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy TRISTAR MX-4163 multifunkciós konyhai robotgép MX4163 03-020-044 vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.