Russell Hobbs Aura komplex konyhai robotgép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Képzeljen el egy olyan világot amikor sütés mellet tiszta marad a keze. Bármilyen receptről is legyen szó a Russell Hobbs Aura komplex konyhai robotgép szeletel, aprít, reszel, kever és dagasz Teljes leírás >

Termékleírás

Képzeljen el egy olyan világot amikor sütés mellet tiszta marad a keze. Bármilyen receptről is legyen szó a Russell Hobbs Aura komplex konyhai robotgép szeletel, aprít, reszel, kever és dagaszt egy gombnyomásra. Ezen kívül a különböző tartozékoknak köszönhetően gyümölcslevet készít és húst darál.

A készülék 700 W-os teljesítmény, valamint a 8 sebességfokozat segítségével a 4,5 literes rozsdamentes acél keverőtálban bármit összekever.

Az Aura komplex konyhai robotgép lelkes otthoni konyhatündéreknek készült! A modern fehér kivitelű készülék pedig konyhája ékköve lehet!

700 W teljesítmény
Műanyag készülékház, fém belső szerkezettel
8 változtatható sebességfokozat
4,5 literes rozsdamentes acél keverőtál
3 féle tartozék: habverő, dagasztóvilla és krémkeverő fej
Tartozékok: gyümölcscentrifuga, szeletelő és aprító, húsdaráló
Átlátszó, műanyag fedő betöltőnyílással
Transparent plastic splash guard with window for adding ingredients
Felemelőkar a tartozékok és a keverőtál könnyű eltávolításához
Beépített vezetéktárolás
Csúszásmentes talapzat.

Gyártó
Russell Hobbs
Funkciók
aprító dagasztó daráló gyümölcsfacsaró húsdaráló keverő mixer szeletelő turmix
Teljesítmény
700 W

Az olcsó.hu Russell Hobbs Aura komplex konyhai robotgép (20355-56) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Russell Hobbs Aura komplex konyhai robotgép (20355-56) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.