Philips HR7958/00 konyhai robotgép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Philips HR 7958/00 robotgép több funkciós gép, mellyel akár szeletelhetünk, vághatunk, dagaszthatunk, vagy húst is darálhatunk, így megkönnyítve a konyhai előkészületeket. Könnyen tisz Teljes leírás >

Termékleírás

A Philips HR 7958/00 robotgép több funkciós gép, mellyel akár szeletelhetünk, vághatunk, dagaszthatunk, vagy húst is darálhatunk, így megkönnyítve a konyhai előkészületeket. Könnyen tisztítható és tárolható. Bármilyen ételkészítési folyamat kiváló segítője lehet ez a multifunkciós konyhai robotgép, legyen szó aprításról, reszelésről, darabolásról, darálásról, turmixolásról, mixelésről, pürésítésről, habverésről, dagasztásról, gyümölcsfacsarásról… Egy valóban sokoldalúan használható konyhai eszköz.

Gyártó
Philips
Funkciók
dagasztó habverő keverő turmix
Teljesítmény
900 W

Az olcsó.hu Philips HR7958/00 konyhai robotgép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Philips HR7958/00 konyhai robotgép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.