KitchenAid Artisan 5KSM150PSEYP robotgép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Még a legbonyolultabb konyhai munkálatai is tökéletesen sikerülnek majd ezzel a talpas KitchenAid Artisan 5KSM150PSEYP robotgéppel ! Dizájnos és színes kivitelezésével ez az Artisan 5KSM150PS Teljes leírás >

Termékleírás

Még a legbonyolultabb konyhai munkálatai is tökéletesen sikerülnek majd ezzel a talpas KitchenAid Artisan 5KSM150PSEYP robotgéppel ! Dizájnos és színes kivitelezésével ez az Artisan 5KSM150PSEYP robotgép modernitást és eleganciát kölcsönöz konyhájának. Nagy teljesítményű és egy 4,83 literes keverőedénnyel rendelkezik, kever, felver, dagaszt: időt spórolhat meg vele. Ezzel a multifunkciós robottal tökéletesen homogén kikeveréseket készíthet vele, verőkarja a keverő edény körvonalát követve önmaga körül is forog. 58-220 fordulat/perces sebesség között állítható.

Gyártó
Kitchenaid
Funkciók
habverő keverő mixer
Űrtartalom
4.83 liter

Az olcsó.hu KitchenAid Artisan 5KSM150PSEYP robotgép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy KitchenAid Artisan 5KSM150PSEYP robotgép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.