KitchenAid Artisan 5KSM150PSECB robotgép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A KitchenAid Artisan 5KSM150PSECB talpas robotgéppel a legbonyolultabb ételek elkészítése is egyszerűvé válik. A színes és dizájnos Artisan 5KSM150PSECB robotgép modern és elegáns. A nagy Teljes leírás >

Termékleírás

A KitchenAid Artisan 5KSM150PSECB talpas robotgéppel a legbonyolultabb ételek elkészítése is egyszerűvé válik. A színes és dizájnos Artisan 5KSM150PSECB robotgép modern és elegáns. A nagy teljesítményű robotgép egy óriási, 4,83 literes tállal rendelkezik. A készülék keverő, habverő és dagasztó funkciókat kínál, amelyeknek köszönhetően konyhai munkálataiban rengeteg időt nyerhet. A multifunkciós robotgép habverője a tál oldalfalát követve saját maga körül forog, így tökéletes eredményt garantál. A megbízható és csendes Artisan 5KSM150PSECB talpas robotgép fordulatszáma 58 és 220 fordulat/perc között állítható be.

Gyártó
Kitchenaid
Funkciók
dagasztó habverő keverő mixer
Űrtartalom
4.83 liter

Az olcsó.hu KitchenAid Artisan 5KSM150PSECB robotgép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy KitchenAid Artisan 5KSM150PSECB robotgép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.