KitchenAid Artisan 5KSM150PSEBY robotgép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A talpas KitchenAid Artisan 5KSM150PSEBY robotgép a legbonyolultabb feladatokat is képes ellátni. A modern, színes Artisan 5KSM150PSEBY elegánssá teszi konyháját. A kiváló teljesítményű és Teljes leírás >

Termékleírás

A talpas KitchenAid Artisan 5KSM150PSEBY robotgép a legbonyolultabb feladatokat is képes ellátni. A modern, színes Artisan 5KSM150PSEBY elegánssá teszi konyháját. A kiváló teljesítményű és nagy, 4,83 literes űrtartalmú készülékkel időt nyerhet, ugyanis a robotgép Ön helyett kever, habot ver vagy dagaszt. Az állítható, 58-220 fordulat/perc sebességű Artisan 5KSM150PSEBY talpas robot csendes és megbízható.

Gyártó
Kitchenaid
Funkciók
dagasztó habverő keverő

Az olcsó.hu KitchenAid Artisan 5KSM150PSEBY robotgép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy KitchenAid Artisan 5KSM150PSEBY robotgép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.