KitchenAid 5KSM150PSEPK robotgép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A lekerekített formavilágával a KitchenAid Artisan 5KSM150PSEPK multifunkciós háztartási robotgép a többfunkciós robotok örök szimbóluma marad. Erős, stabil és hosszú életű Artisan 5KSM Teljes leírás >

Termékleírás

A lekerekített formavilágával a KitchenAid Artisan 5KSM150PSEPK multifunkciós háztartási robotgép a többfunkciós robotok örök szimbóluma marad. Erős, stabil és hosszú életű Artisan 5KSM150PSEPK multifunkciós háztartási robotgép teljes egésze fémből készült, és ételeinek elkészítésében igazi társ, csodákra képes. Ellipszis mozgásának köszönhetően a verő és a dagasztó fejek maximális hatékonyságot nyújtanak. A nagy mennyiséget befogadni képes, 4,5 literes űrtartalmú inox tálban gyorsan homogén keveréket kapunk, akár kis vagy nagy mennyiséggel dolgozunk. A közvetlen mozgásátvitellel működő Artisan 5KSM150PSEPK multifunkciós háztartási robotgép hosszútávon megbízható és hosszú életű működést biztosít, mindezt zajmentesen. A készülékkel számos tartozékot használhat, így megsokszorozhatja a Artisan 5KSM150PSEPK robotgép funkcióinak számát.

Gyártó
Kitchenaid
Funkciók
dagasztó habverő keverő mixer

Az olcsó.hu KitchenAid 5KSM150PSEPK robotgép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy KitchenAid 5KSM150PSEPK robotgép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.