Kenwood KMM063 Chef Major Titanium megapack


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

1500 Watt teljesítmény 1,6 literes turmixgép 4 sebesség 6,7 literes keverőtálca 3 nemesacél tartozék keverő A nagy teljesítményű, erős és rugalmas, jól kihasználható Major Tit Teljes leírás >

Termékleírás

1500 Watt teljesítmény

1,6 literes turmixgép

4 sebesség

6,7 literes keverőtálca

3 nemesacél tartozék keverő

A nagy teljesítményű, erős és rugalmas, jól kihasználható Major Titanium KMM020 a legsokrétűbb konyhai robotunk, amely ismert és igényes szakácsok igényeinek kielégítésére készült. Rendkívüli teljesítményének és a számos tartozéknak köszönhetően a vele való munka élményszámba megy és az Ön igényeit mindig kielégíti. A Major Titanium KMM020 több inspirációt, kreativitást és magabiztosságot nyújt Önnek a nehezebb feladatok megbirkózásához.
A Kenwood Major Titanium KMM020 a tartozékok széles skálájával rendelkezik, így jól használható különböző konyhai tevékenység elvégzésére. Vághat, reszelhet, habot verhet, tésztát keleszthet, vagy mixelhet és levet facsarhat. Teszi ezt gyorsan, finoman és kitartóan, ahogy ez egy profitól elvárható.
A vele való munka Önt is lelkesedéssel tölti majd el!
A Kenwood Major Titanium sorozat minden konyhai robotja úgy lett megalkotva, hogy megbízhatóan szolgáljanak nap mint nap. Teljes fém test, sebesség beállítási lehetőség, a robot fej megemelő kar a magas minőségű, rozsdamentes acélból készült, szilárd és munkabíró alkatrészek valamint a nagyteljesítményű, sebességváltóval felszerelt motor lehetővé teszik a vele való munkát lassú, közép és gyors sebességi fokozatnál. A KMM020 model felszereltségéhez tartozik az új, hirtelen hőváltozásoknak is ellenálló üveg ThermoResist mixer, melyben bátran mixelhetünk forró levest vagy zúzhatunk jeget.
Az új hajlékony keverő lapát finom keverékek vagy tészták tökéletes összekeverésére szolgál. Ön biztos lehet benne, hogy a lapát rugalmas széleinek köszönhetően minden alapanyag tökéletesen letörlődik a tál oldaláról. A tartozékok között két gumi kaparó is található.

 

Tartozék :

 


AT357 Hőváltozásoknak ellenálló ThermoResist mixer
AT950 Húsdaráló
AT647 ellenálló, Tritan anyagból készült Food Processor
AT312 Citrusprés
AT850B Elektromos konyhai mérleg
AT320 Mini chopper/aprító

Gyártó
Kenwood
Funkciók
dagasztó habverő mixer turmix
Teljesítmény
1500 W

Az olcsó.hu Kenwood KMM063 Chef Major Titanium megapack árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Kenwood KMM063 Chef Major Titanium megapack vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.