Bébédelice 5 funkciós robotgép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Minden az egyben, mindenből a legjobb ! A Babymoov Bébédelice Öt az egyben babaetető termék egyszerre Fertőtlenít, Melegít, Párol, Aprít és Kiolvaszt. A szülők mindig a legjobbat szeretné Teljes leírás >

Termékleírás

Minden az egyben, mindenből a legjobb ! A Babymoov Bébédelice Öt az egyben babaetető termék egyszerre Fertőtlenít, Melegít, Párol, Aprít és Kiolvaszt. A szülők mindig a legjobbat szeretnék gyermeküknek, ezért a bébiételeket biztonságos és egészséges módon akarják elkészíteni, de gyakran nincs elég idejük és helyük ezzel foglalkozni. Ez az egyetlen olyan termék, amely 5 teljesen különböző funkciót egyesít magában : Melegítés : 4 perc, Sterilizálás : 9 perc, Párolás : 11 perc, Aprítás : 20 másodperc, Kiolvasztás : 9 perc. Megmelegíthetjük benne az anyatejet, a tápszert és az üveges bébiételt. Lesterilizálhatunk egy cumisüveget. Megpárolhatunk és felapríthatjuk a zöldségeket, húsokat, gyümölcsöket. Felolvaszthatjuk vele a lefagyasztott ételt. Praktikus : 2 gombbal vezérelhető minden funkció. Jelzi, amikor az étel elkészült, a tartozékokat rendezőfiókban tárolhatjuk és még receptkönyvet is kapunk hozzá. Könnyű : kompakt, bárhova elvihető.

Gyártó
BéBé Go
Funkciók
aprító

Az olcsó.hu Bébédelice 5 funkciós robotgép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Bébédelice 5 funkciós robotgép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.