Ariete 1784 RoboMix Compact konyhagép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Teljesítmény: 500 WTartály űrtartalma: 2 l2 sebességfokozat és pulzálásAprítás, turmixolás funkciók Az Ariete 1784 RoboMix Compact konyhagép teljesítménye 500 W. A multifunkciós készül Teljes leírás >

Termékleírás

Teljesítmény: 500 WTartály űrtartalma: 2 l2 sebességfokozat és pulzálásAprítás, turmixolás funkciók Az Ariete 1784 RoboMix Compact konyhagép teljesítménye 500 W. A multifunkciós készüléket úgy tervezték, hogy minden követelménynek megfeleljen. Tartozékok: műanyag dagasztólapát, acél penge, turmix lapát, cserélhető vágókorongok. 2 literes tartály tartozik hozzá. 2 sebességi fokozat és pulzálás opció áll rendelkezésre.

Gyártó
Ariete
Funkciók
aprító mixer
Teljesítmény
500 W

Az olcsó.hu Ariete 1784 RoboMix Compact konyhagép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Ariete 1784 RoboMix Compact konyhagép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.