iRobot Roomba 780 robotporszívó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az iRobot legújabb- 6. generációs- porszívó robotjainak, új 700-as sorozatának csúcsmodellje. Kezelőgombok helyett immár érintőképernyős felületen állíthatóak be rajta az egyes funkci Teljes leírás >

Termékleírás

Az iRobot legújabb- 6. generációs- porszívó robotjainak, új 700-as sorozatának csúcsmodellje. Kezelőgombok helyett immár érintőképernyős felületen állíthatóak be rajta az egyes funkciók és az időpontok. A virtuális fal/világítótornyoknak köszönhetően egymással szomszédos helyiségek kitakarítására is képes egy takarítási ciklus alatt.
Szabadalmaztatott 3 fázisú takarítási folyamatot alkalmaz. Önállóan feltakarítja a port, a szemetet, a kutyaszőrt.Egy gombnyomásra vagy előreprogramozottan, automatikusan elindul akár a hét minden napján különböző időpontokban. Alaposan tisztítja a szőnyegeket, a kemény padlót, a padlócsempét, a nehezen elérhető helyeken, a bútorok körül és a szegélyek mentén is. Az infravörös távirányító széria tartozék.

Az iAdapt™ technológiát használva másodpercenként 60-szor monitorozza a környezetét. Számos szenzort és több mint 40 takarítási módot használ
a lehető legjobb takarítási teljesítmény elérése érdekében.

A „Dirt DetectTM Series 2” porérzékelő szenzorai ultrahang és optikai érzékelők segítségével hatékonyabban érzékelik a nagyobb és a kisebb szennyeződéseket is.
Igy még koncentráltabb a takarítás az audiovizuális érzékelőknek köszönhetően.

Állítsa be a Roomba 780 indulását arra az időpontra, amikor a legmegfelelőbb Önnek, s minden nap frissen felporszívózott, tiszta otthonba térhet haza.
A Roomba ügyesen mozog a bútorok között, bútorok alatt, a falak mentén, s bejárja az egész helységet, s közben nagyon hatékonyan porszívózik, automatikusan hozzáigazítva a működését a különböző padló és szőnyeg típusokhoz.
A Virtuális Világító tornyok biztosítják, hogy a Roomba 780 csak a takarítás végeztével hagyja el a szobát, és átvezetik a következő helyiségbe - maximum 4 szoba- majd a munka befejeztével visszatér otthonába, a töltőállomásra, s ott az akkumlátorát feltöltve várja a következő takarítást.

A 700-as sorozat dizájn és műszaki újdonságai -fejlesztések :
Továbbfejlesztett kefemodul
Kiváló teljesítményt nyújt a por, a szemét, a kutyaszőr ésmás allergének feltakarításában a szőnyegekről és a kemény padlókról.

Erős AeroVac™2 portartály és vákuummotor
Erős vákuummotort használ, amivel hatékonyan gyűjti össze a szemetet és a hajszálakat a tartályba.

Kettős HEPA szűrő
Felfogja még a 0,3 micron méretű porszemcséket is, így a finom porrészecskék nem áramlanak vissza, ezért frissebb és egészségesebb lesz a levegő.

Megnövelt akkumulátor élettartam
A korábbi Roomba generációkhoz képest 50%-kal hosszabb az akkumulátor élettartama, mindez az új kifinomult akkumulátor vezérlő szoftvernek köszönhető.

Puha ütköző
Csillapítja a Roomba, valamint a falak, bútorok és egyéb tárgyak közötti ütközéseket.

Állandó haladó takarítás
A takarítás hatékonysága érdekében kefeszerű, előre-hátra mozgást végez a Roomba ott, ahol erős szennyeződéseket érzékel.

Kényelmes hordozó fül
Süllyesztett hordozó fül tartozik hozzá, ami lehetővé teszi a kényelmes szállítását ez egyes helyiségek vagy szintek között.

Portartály telítettség kijelző
Érintőképernyős kezelőfelület

Gyártó
Irobot
Kivitel
robotporszívó
Hepa szűrő
Van

Az olcsó.hu iRobot Roomba 780 robotporszívó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy iRobot Roomba 780 robotporszívó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.