Zelmer ZVC 355 SM Ceres Porszívó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Zelmer ZVC 355 SM Ceres porszívó a háztartás elengedhetetlen kelléke lehet. A nagy lakások kényelmes tisztítására is alkalmas. Mosható HEPA szűrő hatékonyan tisztítja az otthon levegőj Teljes leírás >

Termékleírás

A Zelmer ZVC 355 SM Ceres porszívó a háztartás elengedhetetlen kelléke lehet. A nagy lakások kényelmes tisztítására is alkalmas. Mosható HEPA szűrő hatékonyan tisztítja az otthon levegőjét. A Turbo Mini Pet kefének köszönhetően könnyedén távolítja el a szőrt a bútorokról, huzatokról.

Gyártó
Zelmer
Kivitel
porzsák nélküli porszívó
Hepa szűrő
Van

Az olcsó.hu Zelmer ZVC 355 SM Ceres Porszívó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Zelmer ZVC 355 SM Ceres Porszívó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.