YATO Száraz nedves ipari porszívó 1400 W/20 L


35.832 Ft -tól

A száraz-nedves porszívók tulajdonképpen más működési elvet képviselnek, mint a vizes közeg nélkül működő társaik. Míg a legtöbb porszívó esetében a vákuumhatás és szűrőrendsze Teljes leírás >

Boltok és árak

Ipari porszívó 20L 1400W YATO YT-85700  

Szállítási ár és információk:
490Ft Posta pont 670Ft Futár 690Ft Pick Pack Pont 30.000.-Ft felett INGYENES!

Ipari porszívó 20L 1400W YATO YT-85700  

Szállítási ár és információk:
690Ft Posta pont 890Ft Futár 910Ft Pick Pack Pont 25.000.-Ft felett INGYENES!


Termékleírás

A száraz-nedves porszívók tulajdonképpen más működési elvet képviselnek, mint a vizes közeg nélkül működő társaik. Míg a legtöbb porszívó esetében a vákuumhatás és szűrőrendszer végzi a munkát, addig a vízszűrős porszívók esetében a feladatot részben egy víztartály látja el. A szívóhatás ezeknél a gépeknél is hasonló módon érvényesül, a szűrést azonban nem porzsák, HEPA szűrő vagy más szűrőbetét látja el, hanem a tartályba töltött csapvíz. Az elv relatív egyszerű; a vizes közeg felett keringő porszemek találkoznak a vízzel, ahol csapdába esnek. A módszer rendkívül hatékonynak tűnik, tulajdonképpen hasonló hatásfokról beszélhetünk, mint a hagyományosabbnak tekintett száraz porszívók esetén. Mivel a mai modern szűrőknek köszönhetően a porszemek rendkívül hatékonyan szűrhetők, így a vizes közeg nem jelent nagy előrelépést. Általánosságban tehát a hatékony és korszerű szűrőrendszerekkel szerelt száraz porszívókhoz hasonlítható az eredményességük.

Gyártó
Yato
Kivitel
száraz-nedves porszívó (takarítógép)
Teljesítmény
1400 W
Hepa szűrő
Van

Az olcsó.hu YATO Száraz nedves ipari porszívó 1400 W/20 L [YT-85700] árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy YATO Száraz nedves ipari porszívó 1400 W/20 L [YT-85700] vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások