Thomas Power Pack 1630 száraz-nedves porszívó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

1600 Watt maximális teljesítményfelvétel, 2-fokozatú nagy teljesítményű motor, Különösen halk, 30 literes műanyag por és szennyvíztartály, 5 talpgörgő, Kúpos felépítés, Kézre áll Teljes leírás >

Termékleírás

1600 Watt maximális teljesítményfelvétel, 2-fokozatú nagy teljesítményű motor, Különösen halk, 30 literes műanyag por és szennyvíztartály, 5 talpgörgő, Kúpos felépítés, Kézre álló hordozófogantyú, Tartozékok elhelyezése a motorfejen, Kábeltartó, Parkoló-állás.

Gyártó
Thomas
Kivitel
száraz-nedves porszívó (takarítógép)
Teljesítmény
1600 W

Az olcsó.hu Thomas Power Pack 1630 száraz-nedves porszívó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Thomas Power Pack 1630 száraz-nedves porszívó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.