Solac AE2550 Akkumulátoros áló porszívó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Lítium-ion akkumulátor 18V: tartós technológia, magasabb szint, mint a Ni-MH akkumulátorok, nincs memória effektus, amellett, hogy könnyebb, nagyobb a teljesítmény és az idő tartama. Akár 60 Teljes leírás >

Termékleírás

Lítium-ion akkumulátor 18V: tartós technológia, magasabb szint, mint a Ni-MH akkumulátorok, nincs memória effektus, amellett, hogy könnyebb, nagyobb a teljesítmény és az idő tartama. Akár 60 perc üzemidőt biztosít. Gyors feltöltés – a teljes feltöltés idő 4 óra -, nem szükséges az akkumulátort minden esetben 100 %-ig feltölteni, részleges feltöltöttséggel is használható. LED kijelző mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét. Porzsák nélküli kivitel – ciklon rendszer – magas minőségű, tartós állandó szűrő. 0,6 literes kivehető tartály optikai kijelzővel - egyszerű ürítés. Maximális elfordulási szög: lehetővé teszi, hogy könnyen hozzáférjen a nehezen elérhető helyekhez is. Ergonomikus fogantyú. Parkolás funkció - kényelmes használat, egyszerű töltés, könnyű tárolás, kis helyigény. 2 sebesség: ECO fokozat - optimális szívóerő a maximális élettartam miatt - és a TURBO fokozat - maximum szívóerő.

Gyártó
Solac
Kivitel
kézi porszívó

Az olcsó.hu Solac AE2550 Akkumulátoros áló porszívó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Solac AE2550 Akkumulátoros áló porszívó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.