Samsung VC15THNDBCBB Porszívó (VC15THNDBCBB/EH)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Porzsák nélküli porszívó, 1200 W-os Gyártó: Samsung Megnevezés: Porzsák nélküli porszívó Jellemzők: Gyorsabban és könnyebben kiürítheti a portartályt Quicker, cleaner emptying Könnye Teljes leírás >

Termékleírás

Porzsák nélküli porszívó, 1200 W-os Gyártó: Samsung
Megnevezés: Porzsák nélküli porszívó
Jellemzők: Gyorsabban és könnyebben kiürítheti a portartályt
Quicker, cleaner emptying
Könnyedén megszabadulhat a piszoktól és a hulladéktól, még a nagyobb daraboktól is az easy-to-empty portartállyal. Egyszerűen távolítsa el a portartályt a porszívótól, a fedelét felhajtva pedig öntse a szemetesbe annak tartalmát. Nem jár piszokkal vagy porral a hagyományos porszívók porzsákjaihoz képest, melyek kicserélésekor kiszakadhat vagy por távozhat.
Erőteljes szívóhatás a tisztább otthonért
Powerful suction for a cleaner home
A Samsung egyedülálló kétkamrás rendszere, a Twin Chamber System, két részre osztja a hagyományos porkamrát, így sokkal könnyebb és hatékonyabb a takarítás, tovább tart a hatása, és meghosszabbodik a filter élettartama. A megnövelt szívóerő a porszemcséket a kamra légörvényén keresztül keringeti, amely a centrifugális erő segítségével különválasztja a por - és piszokszemcséket. A nagyobb porszemek a külső kamrába kerülnek, ahol biztonságosan tárolódnak a kiürítésig.
Szűrő fajtája: HEPA 13
Szín: fekete
Teljesítményfelvétel: 1200 W
Szívóteljesítmény (max.): 310 W
Por kapacitás: 2 l
Porzsák típus: Porzsák nélküli
Kábelhossz: 6 m
Méret: 272 x 398 x 233 mm
Súly: 6,2 kg

Gyártó
Samsung
Kivitel
porzsák nélküli porszívó
Teljesítmény
1200 W
Szívóteljesítmény
310 W
Hepa szűrő
Van

Az olcsó.hu Samsung VC15THNDBCBB Porszívó (VC15THNDBCBB/EH) porszívó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Samsung VC15THNDBCBB Porszívó (VC15THNDBCBB/EH) porszívó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.