SUNCHASER SU-1802F 600W 0,8L 2IN1 ÁLLÓ


13.990 Ft

Magas szívóteljesítmény. 4,5 méter hosszú vezeték. 0,8 literes portartály. Fordulatszám-szabályzó nélküli. HEPA szűrő funkció, bemeneti HEPA filter + kimeneti szivacsszűrő. Hatrét Teljes leírás >

Boltok és árak

2 IN 1 ÁLLÓ PORSZÍVÓ SU-1802F 600W  

Szállítási ár és információk:
A díj függ a kosárba helyezett termék méretétől, súlyától és csomagolhatóságától.


Termékleírás

Magas szívóteljesítmény. 4,5 méter hosszú vezeték. 0,8 literes portartály. Fordulatszám-szabályzó nélküli. HEPA szűrő funkció, bemeneti HEPA filter + kimeneti szivacsszűrő. Hatrétegű szűrőrendszer. Fém hosszabbító cső. Levehető portartály. A padlótisztító fej kefe nélküli szívófej.

Gyártó
SUNCHASER
Kivitel
álló porszívó porzsák nélküli porszívó
Teljesítmény
600 W
Hepa szűrő
Van

Az olcsó.hu SUNCHASER SU-1802F 600W 0,8L 2IN1 ÁLLÓ PORSZÍVÓ árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy SUNCHASER SU-1802F 600W 0,8L 2IN1 ÁLLÓ PORSZÍVÓ vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások