ROWENTA RO 5396OA Compacteo Ergo Cyclonic Power


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Rowenta RO 5396OA Compacteo Ergo Cyclonic Power Porszívó kiemelkedő hatékonysággal szívja fel az állati eredetű szőrszálakat bármilyen felületről, bútorról. Az állatszőrök rendkívü Teljes leírás >

Termékleírás

A Rowenta RO 5396OA Compacteo Ergo Cyclonic Power Porszívó kiemelkedő hatékonysággal szívja fel az állati eredetű szőrszálakat bármilyen felületről, bútorról. Az állatszőrök rendkívül hatékony eltávolítását a maxi turbókefe teszi lehetővé. Kompakt kialakításának köszönhetően egyszerűen tárolható, kis helyen is elfér, ráadásul egyszerűen és gyorsan fordul, könnyen irányítható. A teleszkópos csővel igényei szerint állíthatja be annak hosszát, ezzel téve kényelmesebbé a munkát.

Kiemelkedő hatékonysággal szívja fel az állati eredetű szőröket
Maxi turbókefe
Kompakt kialakítás
Teleszkópos cső
Porzsák nélküli
Energiaosztály: B

Műszaki adatok:

Teljesítmény: 950 W
HEPA szűrő
Hatósugár: 7,5 m
Zajszint: 84 dB

Gyártó
Rowenta
Kivitel
porzsák nélküli porszívó
Teljesítmény
950 W
Hepa szűrő
Van

Az olcsó.hu ROWENTA RO 5396OA Compacteo Ergo Cyclonic Power Porszívó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ROWENTA RO 5396OA Compacteo Ergo Cyclonic Power Porszívó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.