PowerPlus POWX321 Száraz-nedves porszívó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A PowerPlus sárga száraz/nedves 1000W POWX321 egy különösen könnyű, hordozható ipari porszívó. 18 literes tartálya hatékony takarítást biztosít. Nedves és száraz anyagok felszívására Teljes leírás >

Termékleírás

A PowerPlus sárga száraz/nedves 1000W POWX321 egy különösen könnyű, hordozható ipari porszívó. 18 literes tartálya hatékony takarítást biztosít. Nedves és száraz anyagok felszívására egyaránt alkalmas, így könnyen megbirkózik a kiömlött narancslével vagy a szétszóródott gabonapehellyel is. Nagy teljesítményű, 1000W-os motor hajtja, melynek köszönhetően gyorsan és könnyedén gyűjti össze a a legmakacsabb szennyeződéseket is.

Gyártó
Powerplus
Kivitel
száraz-nedves porszívó (takarítógép)
Teljesítmény
1000 W

Az olcsó.hu PowerPlus POWX321 Száraz-nedves porszívó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy PowerPlus POWX321 Száraz-nedves porszívó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.