PHILIPS FC 8660/91 PerformerActive Porszívó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Philips Performer Active porszívói Airflow Max technológiát használnak, amely maximális légáramot biztosít, ezáltal a porzsák egyenletesen nyílik ki, így a lehető legnagyobb szívótelje Teljes leírás >

Termékleírás

A Philips Performer Active porszívói Airflow Max technológiát használnak, amely maximális légáramot biztosít, ezáltal a porzsák egyenletesen nyílik ki, így a lehető legnagyobb szívóteljesítmény érhető el, még a porzsák telítődésekor is. Az FC 8660/91 egy 750 W-os modell, amellyel 190 W szívóteljesítményt biztosít. A 4 literes portartály kapacitás lehetővé teszi a porzsákok maximális kihasználását.

Gyártó
Philips
Kivitel
porzsákos porszívó
Teljesítmény
750 W
Szívóteljesítmény
190 W

Az olcsó.hu PHILIPS FC 8660/91 PerformerActive Porszívó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy PHILIPS FC 8660/91 PerformerActive Porszívó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.