PHILIPS FC 8525/09 PerformerActive Porszívó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Philips FC 8525/09 PerformerActive Porszívó ergonomikus markolattal rendelkező szerkezet, amelynek Tri-Active+ szívófeje maximális hatékonyságot garantál. Segítségével könnyedén távolí Teljes leírás >

Termékleírás

A Philips FC 8525/09 PerformerActive Porszívó ergonomikus markolattal rendelkező szerkezet, amelynek Tri-Active+ szívófeje maximális hatékonyságot garantál. Segítségével könnyedén távolíthatjuk el a szennyeződéseket a szobák sarkából és a nehezen elérhető felületek mellől is. A HEPA szűrőrendszernek köszönhetően meggátolja az azonnali porképződést, így az allergiás betegségekben szenvedők számára különösen jó választás. Tartósságát a gyorsan cserélhető 4 literes S-Bag porzsák biztosítja.

Gyártó
Philips
Kivitel
porzsákos porszívó
Teljesítmény
750 W
Hepa szűrő
Van

Az olcsó.hu PHILIPS FC 8525/09 PerformerActive Porszívó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy PHILIPS FC 8525/09 PerformerActive Porszívó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.