PHILIPS FC 6168/01 PowerCyclone Porszívóv


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Philips PowerPro Duo kézi porszívó egyaránt hatékony padlókon és szőnyegeken. A PowerCyclone technológiának köszönhetően a porszívó nagy szívóerőt biztosít a tökéletes eredmény Teljes leírás >

Termékleírás

A Philips PowerPro Duo kézi porszívó egyaránt hatékony padlókon és szőnyegeken. A PowerCyclone technológiának köszönhetően a porszívó nagy szívóerőt biztosít a tökéletes eredmény érdekében, a gyors és kényelmes takarításhoz. A készülék vezeték nélkül használható, kettő az egyben kialakítása megkönnyíti a takarítást padlón és bútorokon egyaránt. Különleges szívófeje alkalmassá teszi állattartók számára, mivel különösen eredményes a textíliákra tapadt szőrszálak eltüntetésében.

Gyártó
Philips
Kivitel
porzsák nélküli porszívó

Az olcsó.hu PHILIPS FC 6168/01 PowerCyclone Porszívóv árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy PHILIPS FC 6168/01 PowerCyclone Porszívóv vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.