OneConcept Duster, porszívó, ciklon szűrőrendszer,


16.890 Ft

A Klarstein Duster porszívó nagyon sokoldalú mivel  kézi porszívóként , illetve padlóporszívóként is tisztít a portól és a szennyeződéstől. A 2 az 1-ben porszívó gyorsan átalakítha Teljes leírás >

Boltok és árak

OneConcept Duster, porszívó, ciklon szűrőrendszer, 600 W, piros/fekete  

Szállítási ár és információk:
A termék raktáron van. Postaköltség 1 990 Ft utánvétel, valamint 1 490 Ft előreutalás és PayPal esetén.

OneConcept Duster, porszívó, ciklon filter rendszer, 600 W, kék/fekete  

Szállítási ár és információk:
A termék raktáron van. Postaköltség 1 990 Ft utánvétel, valamint 1 490 Ft előreutalás és PayPal esetén.


Termékleírás

A Klarstein Duster porszívó nagyon sokoldalú mivel  kézi porszívóként , illetve padlóporszívóként is tisztít a portól és a szennyeződéstől. A 2 az 1-ben porszívó gyorsan átalakítható kézi porszívóból padlóporszívóra: egyszerűen húzza ki a fogantyút és helyezze rá a fejet és azonnal készen is áll mindenféle padló tisztítására. Ha ismét kézi porszívóra van szüksége: tolja be a fogantyút és helyezze rá a szívófejet - kész! Természetesen, a termékhez szükséges kiegészítők is részei a csomagolásnak: szívófej padlóhoz és résszívó fej. A ciklonszűrő rendkívül hatékony és egyáltalán nem igényel zsákot: az 1,5 literes tartályt használat után eltávolíthatja a porszívóból és könnyen kiüríthetheti azt. Ezenkívül a tartály tartalmaz egy higiénikus HEPA szűrőt, amely szükség esetén könnyen eltávolítható és tisztítható. Számos tulajdonsága mellett a porszívó lenyűgözi majd kis súlyával is: 1,5 kg (kézi) vagy 1,9 kg (padló) súlya nagyon könnyű és 600 W teljesítménnyel megbízhatóan tisztít. Praktikus, hatékony és könnyen használható 2 az 1-ben porszívó : Duster oneConcept .

Gyártó
OneConcept
Kivitel
kézi porszívó
Teljesítmény
600 W
Hepa szűrő
Van

Az olcsó.hu OneConcept Duster, porszívó, ciklon szűrőrendszer, 600 W árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy OneConcept Duster, porszívó, ciklon szűrőrendszer, 600 W vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások