Karcher SC 5.800 C gőztisztító


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Nagy teljesítményű VapoHydro funkció. Gőzmennyiség szabályozás a készüléken. Csupán 4 perc felfűtési idő. Tartozéktárolás a készüléken. Parkolóállás. Ergonómikus használat, mar Teljes leírás >

Termékleírás

Nagy teljesítményű VapoHydro funkció. Gőzmennyiség szabályozás a készüléken. Csupán 4 perc felfűtési idő. Tartozéktárolás a készüléken. Parkolóállás. Ergonómikus használat, markolat, biztonsági szelep. Gyermekzár a markolaton. Folyamatos gőz az utántölthető tartálynak köszönhetően. Fűtési teljesítmény: 1.800 Watt. Víztartály(kazán+tartály): 0,5 l + 1,5 l. Nyomás max.: 4 bar. Felfűtési idő: 4 min. Alapfelszereltség: Padlófej+ Törlő; Kézi fej+ Törlő; Pontsugár fúvóka; Körkefe; Vízkőmentesítő rudak.

Gyártó
Karcher
Kivitel
gőztisztító
Teljesítmény
1800 W

Az olcsó.hu Karcher SC 5.800 C gőztisztító árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Karcher SC 5.800 C gőztisztító vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.