Kärcher (Karcher) Puzzi 30/4 Szőnyeg- és


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Karcher Puzzi 30/4 szőnyeg- és kárpittisztító: nagyobb rugalmasság a nagy felületek tisztításában. A mobil és igen halk, nagy felületek tisztítására alkalmas készülék új, függőleges Teljes leírás >

Termékleírás

Karcher Puzzi 30/4 szőnyeg- és kárpittisztító: nagyobb rugalmasság a nagy felületek tisztításában. A mobil és igen halk, nagy felületek tisztítására alkalmas készülék új, függőleges koncepciójával egy pillanat alatt üzemkész és intuitív elrendezésű elemeinek köszönhetően kényelmesen működtethető. Tartozékok elhelyezése közvetlenül a készüléken.

Gyártó
Karcher
Kivitel
száraz-nedves porszívó (takarítógép)

Az olcsó.hu Kärcher (Karcher) Puzzi 30/4 Szőnyeg- és kárpittisztító árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Kärcher (Karcher) Puzzi 30/4 Szőnyeg- és kárpittisztító vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.