Karcher CV 38/2 Professional szőnyegkefés


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A szőnyegkefés porszívó egyesíti a kiemelkedő tisztítási tulajdonságokat és a magas ergonómiát (beépített tartozék- és kábelfelvétel, egyszerű használhatóság, komfortmarkolat magas Teljes leírás >

Termékleírás

A szőnyegkefés porszívó egyesíti a kiemelkedő tisztítási tulajdonságokat és a magas ergonómiát (beépített tartozék- és kábelfelvétel, egyszerű használhatóság, komfortmarkolat magasságállítás) a jó árral. Különösen olyan vevőnek ideális aki nagy igényeket támaszt a tisztítási eredmények és a felületi teljesítmény terén. Munkaszélesség (mm): 380. Légmennyiség (l/s ): 48. Vakuum (mbar /kPa): 250 / 25. Tartálytérfogat (l): 5,5. Max. felvételi teljesítmény (W): 1200. Standard névleges átmérő (mm): 35. Kábelhossz (m): 12. Zajszint (Zajszint dB(A)): 67. Kefemotor teljesítménye (W): 150. Súly (kg): 9,5. Méretek ( Hossz x szél x mag) (mm): 351 x 391 x 1215. Felszereltség: Réstisztító fej; Kárpittisztító fej; Szórószár, kivehető; Hosszabbító szívótömlő; Porzsák, gyapjú; Szűrőállapot-kijelző; Markolat; Markolat, állítható magasság; Kefehenger, 1 Zajszint (dB)

Gyártó
Karcher
Kivitel
porzsákos porszívó
Teljesítmény
1200 W

Az olcsó.hu Karcher CV 38/2 Professional szőnyegkefés porszívó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Karcher CV 38/2 Professional szőnyegkefés porszívó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.