KRESS porszívó 1400 RS EA


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

bekapcsoló automatika és kiegészítő konnektor a szerszámgép és a porszívó párhuzamos működtetéséhez.- autómata lerázós szűrőtisztító- kétfokozatú szívóturbina.– elektromo Teljes leírás >

Termékleírás

bekapcsoló automatika és kiegészítő konnektor a szerszámgép és a porszívó párhuzamos működtetéséhez.- autómata lerázós szűrőtisztító- kétfokozatú szívóturbina.– elektromos be- és kikapcsolás 2 teljesítményfokozattal (min /max).– túltöltés elleni védelem vízszívásnál– telítettség jelző- Áramerősség-kijelzés (eldugult cső vagy teli papírszűrő)– lágyindítású elektronika- ciklon-elv a nagy szívóteljesítményért- bypass-motor az optimális motorhűtéshez (két különálló levegőkeringetési rendszer a hűtő- és a   munkalevegő számára lehetővé teszi folyadékok felszívását és a motor optimális hűtését)– polyester szűrő (m-kategóriás) a tiszta levegő kibocsájtásért– anti-drill csatlakozás a rugalmas, feszültségmentes szívócsővezetéshez és különböző csatlakozási variációk- kábel- és szívócsőtartó- 32 literes tartály (por: 27 liter, folyadék: 20 liter)- alapfelszereltség: 5 m-es szívótömlő o 35 mm, 22 l-es papírfilter, szívócsőtartó kampó súly 10 kg tartály 32 liter teljesítmény 1.400 w akár durva kosz, akár finom por vagy víz, az 1400 rs ea mindent visz! kress nagyteljesítményű nedves és száraz porszívó a legnagyobb igényeknek.

Gyártó
Kress
Kivitel
porzsák nélküli porszívó
Teljesítmény
1400 W
Hepa szűrő
Nincs

Az olcsó.hu KRESS porszívó 1400 RS EA árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy KRESS porszívó 1400 RS EA vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.