I-ROBOT Roomba 650 robotporszívó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ne vesztegesse többé idejét a padlók tisztításával, az I-Robot Roomba 650 robotporszívó mindent elvégez Ön helyett. A kompakt és önálló Roomba 630 porszívó az iAdapt tisztító technol Teljes leírás >

Termékleírás

Ne vesztegesse többé idejét a padlók tisztításával, az I-Robot Roomba 650 robotporszívó mindent elvégez Ön helyett. A kompakt és önálló Roomba 630 porszívó az iAdapt tisztító technológiát használja, tehát a tisztítandó helyiségeket az érzékeloknek köszönhetoen másodpercenként 60-szor vizsgálja át, és alaposan megtisztítja a szonyegeket, a kemény padlókat, a kerámia padlókat és a linóleumokat.Az egyszeru használatú robotporszívó eltávolítja a porszemeket, a hajszálakat és az állatszoröket is. Az AeroVac technológiával a kefe által felszippantott piszkok a tartályba kerülnek.A Roomba 650 modell a virtuális fallal optimalizálja otthona bizonyos területeti. Csak az Ön által kijelölt helyiségeket tisztítja meg, és két ciklus között feltöltodik.Az iRobot Roomba 650 porszívó érintésérzékeny lökhárítója ráadásul enyhíti az ütéseket.

Gyártó
Irobot
Kivitel
robotporszívó

Az olcsó.hu I-ROBOT Roomba 650 robotporszívó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy I-ROBOT Roomba 650 robotporszívó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.