Gorenje porszívó Zumba VCEC03ZRCY portartályos


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

​A Gorenje porszívó Zumba VCEB01ZBCY portartályos, kiválóan használható a háztartásában. A 1000 W-os teljesítmény mellett 18.5 kPa szívóerőt produkál.A Gorenje porszívó HEPA Teljes leírás >

Termékleírás

​A Gorenje porszívó Zumba VCEB01ZBCY portartályos, kiválóan használható a háztartásában. A 1000 W-os teljesítmény mellett 18.5 kPa szívóerőt produkál.A Gorenje porszívó HEPA szűrője kiszűr minden apró szennyeződést, így nem kerül vissza a levegőbe a por. A teljesítményét egy csúszkagombbal elektronikusan szabályozhatjuk. Motorindításkor "soft start" rendszer tehermentesíti a hálózatot.A porszívó 7 m-es felcsévélhető kábellel van ellátva, így 19 m- átmérőjű körben dolgozhatunk anélkül, hogy másik áramforrás után kellene néznünk.Az univerzális szívófejhez teleszkópos alumínium cső tartozik. A csövön van rögzítve a szűk helyeken alkalmazható kicsi, kefés szívófej. A porszívó készülék tárolása is egyszerű, hiszen álló és fekvő helyzetben is tárolhatjuk. Álló helyzetben egy fogantyú segíti a mobilitást. A készüléken elhelyezett 3 db gumikerék csendes, karcmentes mozgatást tesz lehetővé. A Gorenje porszívó Zumba VCEB01ZBCY kicsi mérete (sz-m-h: 420 mm x 280 mm x 295 mm) és alacsony (4.6 kg) súlya miatt kis helyen egyszerűen tárolható.    

Gyártó
Gorenje
Kivitel
porzsák nélküli porszívó
Teljesítmény
1000 W
Hepa szűrő
Van

Az olcsó.hu Gorenje porszívó Zumba VCEC03ZRCY portartályos árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Gorenje porszívó Zumba VCEC03ZRCY portartályos vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.