Ghibli AS60 hárommotoros por-és vízszívó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Hárommotoros ipari porszívó és vízszívó, kemény burkolatok takarítására.58 literes nettó tartálykapacitása bármilyen munkához megfelelő. A kétlépcsős by-pass rendszerű AMETEK turbin Teljes leírás >

Termékleírás

Hárommotoros ipari porszívó és vízszívó, kemény burkolatok takarítására.58 literes nettó tartálykapacitása bármilyen munkához megfelelő. A kétlépcsős by-pass rendszerű AMETEK turbinák folyamatos munkavégzésnél sem melegszenek túl. A porszívó alaptartozéka a 2,5 m gégecső, a fémcső és a háromféle szívófej. Az 50 mm átmérőjű gégecső darabos szennyeződések felszívását is lehetővé teszi. Az ipari porszívó kiegészíthető papír előtét szűrővel, szemeteszsák adapterrel, fix szívófejjel, tartálykieresztővel és 90 mm átmérőjű gégecsővel.

Kivitel
száraz-nedves porszívó (takarítógép)

Az olcsó.hu Ghibli AS60 hárommotoros por-és vízszívó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Ghibli AS60 hárommotoros por-és vízszívó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.