Fiorentini Baby porszívó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Egy a lépcsőn is könnyen használható, tartozéktartóval ellátott, kis mérető porszívó, mely alkalmazása egyszerű, a használatához szükséges minden tartozékkal rendelkezik. Ajánljuk Teljes leírás >

Termékleírás

Egy a lépcsőn is könnyen használható, tartozéktartóval ellátott, kis mérető porszívó, mely alkalmazása egyszerű, a használatához szükséges minden tartozékkal rendelkezik.

Ajánljuk háztartásoknak, takarítócégeknek irodák, kisebb közületek takarításához, valamint szállodáknak, vendéglátó egységeknek. Megbízható és rendkívül halk porszívó. Az egyik legnépszerűbb termék a kategóriájában. Termékeink között a porszívóhoz megtalálja a megfelelő porzsákot is.

A porszívó HEPA szűrővel rendelkezik. Valamint az elektromos vezetéket felcsévéli! Ipari porszívók esetén ez ritka!Teljesítmény: 1200W
Légszállítás: 48l/sec
Vákum: 2500mmH2O
Porzsák űrtartalma: 5l
Tömeg: 7kg
Vezeték hossza: 7m
Zajszint: 50Db (Rendkívül halk porszívó.)

Kivitel
porzsákos porszívó
Teljesítmény
1200 W
Hepa szűrő
Van
Gyártó
Fiorentini

Az olcsó.hu Fiorentini Baby porszívó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Fiorentini Baby porszívó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.