FG Electronic PORSZÍVÓ FJ-103


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Méretében kicsi, teljesítményében nagy FG-electronics porszívó. Az FJ-103 porszívónak szabályozható a teljesítménye, és így csendesebb munkára is fogható. Az FG electronics FJ-103 p Teljes leírás >

Termékleírás

Méretében kicsi, teljesítményében nagy FG-electronics porszívó. Az FJ-103 porszívónak szabályozható a teljesítménye, és így csendesebb munkára is fogható.Az FG electronics FJ-103 porszívó előnye, hogy kevés helyet foglal, ugyanakkor egy valódi kis méregzsák: maximális szívóerőre kapcsolva nincs az a por, szemét, ami ellent tudna neki állni.Az FJ-103 porszívó porzsákja alul nyitható, így könnyen üríthető, és emiatt gazdaságosabb a használata. Az üríthető porzsák papírporzsákkal is helyettesíthető.A porszívó főbb jellemzői:
* 2100 W

* 360 fokban elfordítható cső

* Teleszkópos cső

* Szabályozható szívóerő

* Több különböző szívófej

*


Tisztítható (kiüríthető) porzsák


Gyártó
Electronic
Kivitel
porzsákos porszívó
Teljesítmény
2100 W

Az olcsó.hu FG Electronic PORSZÍVÓ FJ-103 árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy FG Electronic PORSZÍVÓ FJ-103 vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.