Elemes morzsaporszívó, robotporszívó Clatronic


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ideális gyors használatra Könnyen tisztítható Elemes működés Könnyen kiüríthető portartály Porzsák nélküli kivitel Be-/kikapcsoló Kis súly Szállítás tartalma Asztal porszívó • 2 Teljes leírás >

Termékleírás

Ideális gyors használatra Könnyen tisztítható Elemes működés Könnyen kiüríthető portartály Porzsák nélküli kivitel Be-/kikapcsoló Kis súly Szállítás tartalma Asztal porszívó • 2 db ceruzaelem • Használati útmutató. A szín nem választható.

Gyártó
Clatronic
Kivitel
morzsaporszívó

Az olcsó.hu Elemes morzsaporszívó, robotporszívó Clatronic TS3530 árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Elemes morzsaporszívó, robotporszívó Clatronic TS3530 vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.