Electrolux ZUSGREEN Porszívó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az Electrolux ZUSGREEN porszívó 70%-ban újrahasznosított anyagokból készült. Erős teljesítménye mellett csendes és energiatakarékos. Az elektromos teljesítmény szabályozással könnyedén Teljes leírás >

Termékleírás

Az Electrolux ZUSGREEN porszívó 70%-ban újrahasznosított anyagokból készült. Erős teljesítménye mellett csendes és energiatakarékos. Az elektromos teljesítmény szabályozással könnyedén a kívánt fokozatra állíthatja a porszívót. Praktikus kijelző figyelmezteti a porzsák cseréjére.

Gyártó
Electrolux
Kivitel
porzsákos porszívó

Az olcsó.hu Electrolux ZUSGREEN Porszívó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Electrolux ZUSGREEN Porszívó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.