Electrolux ZUODELUXE Porszívó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Electrolux ZUODELUXE porszívó automatikus teljesítmény szabályzóval, amely automatikusan beállítja a megfelelő fokozatot. Az első osztályú szívóteljesítménnyel szinte gyerekjáték a por Teljes leírás >

Termékleírás

Electrolux ZUODELUXE porszívó automatikus teljesítmény szabályzóval, amely automatikusan beállítja a megfelelő fokozatot. Az első osztályú szívóteljesítménnyel szinte gyerekjáték a porszívózás. A Silent Air technológiának köszönhetően hihetetlenül csendes a készülék. Az AeroPro Remote-tal könnyen vezérelheti a porszívót akár egy ujjmozdulattal is.

Gyártó
Electrolux
Kivitel
porzsákos porszívó

Az olcsó.hu Electrolux ZUODELUXE Porszívó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Electrolux ZUODELUXE Porszívó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.