Electrolux ZUOANIMAL Porszívó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az Electrolux ZUOANIMAL porszívó tökéletes választás kisállatok tulajdonosoknak. A mini turbó kefe minden szőrt felszed legyen az szőnyegen vagy padlón. A speciális AeroPro fejnek köszönhe Teljes leírás >

Termékleírás

Az Electrolux ZUOANIMAL porszívó tökéletes választás kisállatok tulajdonosoknak. A mini turbó kefe minden szőrt felszed legyen az szőnyegen vagy padlón. A speciális AeroPro fejnek köszönhetően akár bútorokat is tisztíthat a készülékkel. Kialakításának köszönhetően egyszerűen és kényelmesen tárolhatja. Az Anti-Odour technológia megakadályozza a kellemetlen szagok kijutását a porzsákból.

Gyártó
Electrolux
Kivitel
porzsákos porszívó

Az olcsó.hu Electrolux ZUOANIMAL Porszívó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Electrolux ZUOANIMAL Porszívó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.