Electrolux Ergo Rapido ZB 3004 Kézi porszívó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Electrolux Ergo Rapido ZB 3004 új generációs porzsák és vezeték nélküli porszívó. A készülék több mint 20%-al nagyobb teljesítményt nyújt mint elődje. A Brush Roll technológiának kö Teljes leírás >

Termékleírás

Electrolux Ergo Rapido ZB 3004 új generációs porzsák és vezeték nélküli porszívó. A készülék több mint 20%-al nagyobb teljesítményt nyújt mint elődje. A Brush Roll technológiának köszönhetően még a hajszálakat és egyéb nehezen porszívózható szennyeződéseket is könnyen felporszívózhatjuk. A porszívóba beépítésre került egy kisebb porszívó is, amelyet egy gombnyomásra kivehetünk és porszívózhatunk vele bútorokat vagy nehezebben elérhető helyeket.

Gyártó
Electrolux
Kivitel
kézi porszívó

Az olcsó.hu Electrolux Ergo Rapido ZB 3004 Kézi porszívó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Electrolux Ergo Rapido ZB 3004 Kézi porszívó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.