ETA Preto 2487 90000 Padlóporszívó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az ETA Marell 1485 90000 porszívó magas teljesítményű, mosható HEPA szűrővel, Soft Start indítással és univerzális szívófejjel teszi kényelmessé a takarítást. A porszívó dizájnos fo Teljes leírás >

Termékleírás

Az ETA Marell 1485 90000 porszívó magas teljesítményű, mosható HEPA szűrővel, Soft Start indítással és univerzális szívófejjel teszi kényelmessé a takarítást. A porszívó dizájnos fogantyúja segítségével az ETA Marell kis helyen is elfér, akár felakasztva is tárolható.

Gyártó
ETA
Kivitel
porzsákos porszívó

Az olcsó.hu ETA Preto 2487 90000 Padlóporszívó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ETA Preto 2487 90000 Padlóporszívó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.