ETA Preto 0487 90000 Padlóporszívó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az ETA Preto 0487 90000 porzsákos porszívó magas teljesítményű, mosható HEPA szűrővel, Soft Start indítással és univerzális szívófejjel teszi kényelmessé a takarítást. A porszívó di Teljes leírás >

Termékleírás

Az ETA Preto 0487 90000 porzsákos porszívó magas teljesítményű, mosható HEPA szűrővel, Soft Start indítással és univerzális szívófejjel teszi kényelmessé a takarítást. A porszívó dizájnos fogantyúja segítségével az ETA Preto kis helyen is elfér, akár felakasztva is tárolható.

Gyártó
ETA
Kivitel
porzsákos porszívó
Hepa szűrő
Van

Az olcsó.hu ETA Preto 0487 90000 Padlóporszívó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ETA Preto 0487 90000 Padlóporszívó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.