ETA 1498 90000 TEMA Porszívó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az ETA 1498 90000 TEMA Porszívó egy kicsi, könnyen kezelhető eszköz, amely minden háztartásba ideális. A HEPA szűrő megszűri a poratkákat, így a porszívóból kiáramló levegő már nem t Teljes leírás >

Termékleírás

Az ETA 1498 90000 TEMA Porszívó egy kicsi, könnyen kezelhető eszköz, amely minden háztartásba ideális. A HEPA szűrő megszűri a poratkákat, így a porszívóból kiáramló levegő már nem tartalmaz allergizáló porszemeket. A teleszkópos csővel igényei szerint állíthatja be annak hosszát, ezzel téve kényelmesebbé a munkát.

Gyártó
ETA
Kivitel
porzsákos porszívó
Hepa szűrő
Van

Az olcsó.hu ETA 1498 90000 TEMA Porszívó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ETA 1498 90000 TEMA Porszívó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.