ETA 1495 90000 Dualic II Gold Porszívó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az Eta 1495 90000 Dualic II Gold porszívó kitűnő választás. Az erős szívóerőnek és flexibilis fejnek köszönhetően könnyedén eltávolíthat minden szennyeződést a nehezen hozzáférhet Teljes leírás >

Termékleírás

Az Eta 1495 90000 Dualic II Gold porszívó kitűnő választás. Az erős szívóerőnek és flexibilis fejnek köszönhetően könnyedén eltávolíthat minden szennyeződést a nehezen hozzáférhető helyekről is. Az időtálló, rozsdamentes acélból készült teleszkópos cső hosszú távú használatot tesz lehetővé, hiszen ellenáll az elhasználódásnak és sérüléseknek egyaránt. A beépített Hepa szűrővel nem csak megkönnyíti a takarítást, de az allergiát okozó porkoncentrációt is csökkenti. A Hepa szűrővel ellátott gépek ugyanis nem engedik vissza a levegőbe a 0,3 mikrométernél nagyobb részecskéket, mert a szennyeződések egyszerűen beleragadnak a szűrőbe. Porzsákkal és anélkül is használható.

Gyártó
ETA
Kivitel
porzsákos porszívó
Teljesítmény
700 W

Az olcsó.hu ETA 1495 90000 Dualic II Gold Porszívó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ETA 1495 90000 Dualic II Gold Porszívó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.