DYSON DC34 kézi porszívó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Root Cyclone technológiát használva ez a Dyson DC34 kézi porszívó minden körülmények között tökéletesen eltávolítja a port. Ez a DC34 modell higiénikus és egyszerűen üríthető. 0,35 Teljes leírás >

Termékleírás

Root Cyclone technológiát használva ez a Dyson DC34 kézi porszívó minden körülmények között tökéletesen eltávolítja a port. Ez a DC34 modell higiénikus és egyszerűen üríthető. 0,35 literes átlátszó portartálya nyomon követhetővé teszi a telítettségi szintet. Egyetlen gombnyomással üríthető, minden nemű porral való érintkezés nélkül. Ez a DC34 egy 22,2 voltos lítium ionos akkumulátorral működik, mely 38 AW - 65 AW teljesítménnyel tisztít. A becsült töltési ideje: 3,5 óra. 2 különböző üzemidőt biztosít: 65 AW teljesítménynél 6 perc és 38AW teljesítménynél pedig maximálisan 15 perc.
Tulajdonságok Típus Kézi porszívó
Motorteljesítmény (Watt) 38 vagy 65 AW
Felszívott légmennyiség (dm3/sec) 11.5
Porzsák vagy portartály kapacitás (litre) 0,35
Szűrőtípus Állandó
Porzsák telítettség jelző átlátszó portartály, ürítés porral való érintkezés nélkül
Ergonómia Parkoló pozíció Nem
Teleszkópos cső Nem
Egyéb Szín Rózsaszín
Kiegészítő tartozékok Hosszú szívófej
Porzsák típus Táska nélkül
Méretek (cm) tartozékok nélkül: 32,2 x 11,4 x 20,4
Súly (Kg) 1.33

Gyártó
Dyson
Kivitel
morzsaporszívó
Teljesítmény
38 W

Az olcsó.hu DYSON DC34 kézi porszívó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy DYSON DC34 kézi porszívó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.