DAEWOO RCC 240 porzsák nélküli porszívó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Azoknak, akik… lakásuk tisztán tartása mellett odafigyelnek egészségükre is. Ez az DAEWO porszívó HEPA szűrője segítségével a poratkákat, polleneket és spórákat egyaránt megszű Teljes leírás >

Termékleírás

Azoknak, akik…

lakásuk tisztán tartása mellett odafigyelnek egészségükre is. Ez az DAEWO porszívó HEPA szűrője segítségével a poratkákat, polleneket és spórákat egyaránt megszűrí, így biztosít tiszta levegőt otthonunkban.
nagy teljesítményű, mégis kézreálló porzsáknélküli porszívó után kutatnak.
különböző magasságú és felületű helyeket egyaránt szertnék elérni és kiporszívózni egy modern DAEWO porszívó segítségével.

Tele extrákkal!

HEPA szűrő:
A DAEWO RCC 240 porzsák nélküli porszívó HEPA szűrő segítségével küzd az újratermelődő por ellen, ami sokszor már rögtön a takarítás után jelentkezik. Ezek a sűrű szövésű filterek, más szűrőktől eltérően nem szitaként működnek, hanem egyszerre többféle mechanizmust alkalmaznak. A „nagyobb” méretű allergének egyszerűen nem férnek át a szűrő üvegszálai közötti nyílásokon, a kisebb összetevők viszont beleragadnak a porzsák nélküli porszívó mosható HEPA szűrőjébe.
Teleszkópos acélcső:
Egy átlagos porszívó műanyag csöveivel ellentétben a műanyag padlón, vagy műszálas szőnyegen használva a teleszkópos acélcső nem töltődik fel, illetve nem ragadnak a porszívcső belsejébe a különböző hajszálak és egyéb szennyeződések. Ezenkívül masszívabb tartást is biztosít.
Design és hatékonyság:
Nem kell többé választania porszívó vásárlása során a design, praktikum és nagy teljesítmény között. Az DAEWO RCC 240 porszívó hatékonysága, sokoldalú használati lehetőségei mellett stílusosan lett megtervezve, így nem kell többé a lakásban elrejteni porszívó gépünket.

Gyártó
Daewoo
Kivitel
porzsák nélküli porszívó
Teljesítmény
2000 W
Hepa szűrő
Van

Az olcsó.hu DAEWOO RCC 240 porzsák nélküli porszívó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy DAEWOO RCC 240 porzsák nélküli porszívó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.