Bosch PAS 18 LI Set akkus kézi porszívó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Bosch PAS 18 LI egy prémium kézi porszívó. Mobil, könnyű és nagy teljesítményű – erős 18 V-os akkuval és nagy szívási teljesítménnyel. Nincs memóriaeffektus, nincs önkisülés: a l Teljes leírás >

Termékleírás

A Bosch PAS 18 LI egy prémium kézi porszívó. Mobil, könnyű és nagy teljesítményű – erős 18 V-os akkuval és nagy szívási teljesítménnyel. Nincs memóriaeffektus, nincs önkisülés: a lítium-ion technológiának köszönhetően mindig használatra kész. Sokoldalú felhasználási lehetőség a bőséges tartozéknak köszönhetően.

Gyártó
Bosch
Kivitel
morzsaporszívó

Az olcsó.hu Bosch PAS 18 LI Set akkus kézi porszívó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Bosch PAS 18 LI Set akkus kézi porszívó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.