Meleg Párásító

Találatok száma: 3 db / 1 oldalon
termék kép nagyítás

BONECO S250 Melegpárásító

Ha a higiénia a legfontosabb, akkor válassza a melegpársítót.
Kisgyermekes családok ideális választása lehet ez a készülék, a teljesen baktériummentes párának köszönhetően. A párásító kellemes légkört biztosít a lakásban, amit illóolajok használatával tovább fokozhat. A készülékbe illóolaj is tehető.
A digitális kijelzőn jól látható a beállított kívánt relatív páratartalom, amit a párásító folyamatosan szinten tart. Túlpárásítás veszélyétől egyáltalán nem kell félnie.
A víztartály könnyedén
  • Típus : melegpárásító
  • Víztartály : 3 l
 
termék kép nagyítás

Mebby Soft Air melegpárásító

Meleg gőz párásító

Biztonságos gőz: nem okoz égési sérülést
• Automatikus biztonsági kikapcsolás
A Mebby meleg gőz párásító segít fenntartani a nedvességet a gyerekek szobájában.

magas hőmérséklet miatt kiszűri a vízben estlegesen előforduló baktériumokat.
Soft Air gőz, nem okoz égési sérülést.
  • Típus : melegpárásító
 
termék kép nagyítás

AIR-O-SWISS AIR-O-SWISS S450 Melegpárásító Digitális Automat

Megérkezett a melegpárásítók új generációja az AIR-O-SWISS S450. A nagy teljesítmény mellett az új meleg párásítót még az alábbiak jellemzik: abszolút higiénia egyszerű karbantartás digitális szabályzás automata üzemmód karbantartás figyelmeztetés.   Az AIR-O-SWISS S450 melegpárásítót Önnek ajánljuk, ha nagyobb lakásba vagy irodába szeretne megfelelő páratartalmat fontos Önnek a higiénia és nem bízik a csapvíz tisztaságában az irodában nehezen megoldható a párásító karbantartása értékes bútorai,
  • Típus : melegpárásító
 

Találatok száma: 3 db / 1 oldalon

Az olcsó.hu Párásító árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Párásító vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.