Steba Párásító

Találatok száma: 3 db / 1 oldalon
termék kép nagyítás

STEBA LB6 Ultrahangos design párásító

Az új STEBA LB6 ultrahangos párásító tervezésekor a design mellett a technológia is fontos szerepet kapott. A készülék ultrahangos membránja mikroszkopikus szemcseméretre porlasztja szét a vizet. Ezek a kisméretű vízcseppek sokkal hatékonyabban oszlanak el a levegőben. A kettős kifújó állításával a hatékonyabb páraeloszlást segítheti. Tartós használat mellett optimális páratartalmat biztosít a lakás bármely pontján.
Fontos a design, de nem mindenekelőtt
A fényes fekete színű formatervezett,
  • Típus : párásító
  • Víztartály : 4 l
 
termék kép nagyítás

Steba LB5 Ultrahangos párásító

Ha gyakran kapar, fáj a torka, sűrűn előfordul légúti megbetegedés, érdemes a lakás páratartalmát figyelnie. Sok esetben a száraz levegő okoz egészségügyi tüneteket, kellemetlenségeket, mely egyszerűen megszüntethető: az optimális páratartalom biztosításával.A Steba LB5 digitális, ultrahangos hidegpárásító használatával szabályozhatja a levegő páratartalmát, automatikusan a megfelelő szintre állíthatja be.A STEBA párásító használata elsődlegesen lakóhelyiségekben javasolt, ahol a helyiség mérete
  • Típus : ultrahangos párásító
  • Víztartály : 6 l
 
termék kép nagyítás

Steba LB 9 Ultrahangos párásító

250 400 ml/h pára kibocsátással, 3,5 literes víztartály, Fokozatmentes telj. szabályzás, Kis kerámia vízlágyító patronnal, Halk: 35 dBA alatti zajszin, Teljesítmény: 30 W.
  • Típus : ultrahangos párásító
  • Víztartály : 3.5 l
 

Találatok száma: 3 db / 1 oldalon

Az olcsó.hu Párásító árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Párásító vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.