Babymoov Párásító

Találatok száma: 2 db / 1 oldalon
termék kép nagyítás

Babymoov Hygro ultrahangos párásító

Babymoov Hygro ultrahangos párásító Szép, igényes, csendes és könnyen kezelhető ultrahangos hidegpárásító. Javítja a szoba levegőjét, és az aranyos akvárium kinézete tökéletesen bele illeszkedik a gyerekszobába. A száraz levegő sok felső légúti betegség kialakulásáért felelős. A gyerekszobában javasolt páratartalom 40%. A hidegpárásító biztosítja a megfelelő légminőségét hozzájárulva a gyerek jobb, könnyedebb légzéséhez. Újszülött kortól ajánlott. Szabályozható a kibocsátott pára erőssége.
  • Típus : párásító
  • Víztartály : 1.8 l
 
termék kép nagyítás

Babymoov Hygro Plusz digitális hideg párásító

Babymoov Hygro Plusz digitális hideg párásító Az új HYGRO+ hideg párásítója ideális partner, mellyel biztosítható a szoba tiszta és egészséges légköre. Csendes, az új dizájn minden babaszobába könnyen beilleszthető. Nyáron és télen, tiszta és egészséges levegőt a babának. Szín és aromaterápiás ultrahangos párásító nyugtató hatással is. A háttérvilágítású LCD érintős kijelzőnek köszönhetően figyelemmel kísérhetjük a babaszoba hőmérsékletét és páratartamát, a programozás lehet automatikus vagy
  • Típus : párásító
  • Víztartály : 2.5 l
 

Találatok száma: 2 db / 1 oldalon

Az olcsó.hu Párásító árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Párásító vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.