WELLMED SPS700A Mini ultrahangos párásító


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A párásító készülékkel gondoskodhatunk otthonunk levegőjének megfelelő páratartalmáról.Mini ultrahangos párásítóA levegő páratartalmának helyreállítása segít abban, hogy komforto Teljes leírás >

Termékleírás

A párásító készülékkel gondoskodhatunk otthonunk levegőjének megfelelő páratartalmáról.Mini ultrahangos párásítóA levegő páratartalmának helyreállítása segít abban, hogy komfortosabban, egészségesen érezzük magunkat. A mini ultrahangos párásító működési elve   Az ultrahangos párásító készülék magas frekvencia segítségével a vizet apró részecskékre bontja, melyeknek átmérője 1-5 nanométer. A beépített ventillátor kifújja a vízpárát a levegőbe, mely ott elpárolog, létrehozva a kívánt páratartalmat. A párásító készülék kibocsátó nyílásánál a kiáramló pára jól látható. A párásító műszaki jellemzői: - A víztartályt könnyű újratölteni. - Amikor a víztartály üres, a beépített biztonsági érzékelő automatikusan kikapcsolja a párásító készüléket. - Halk és energiatakarékos működés jellemzi. Az ultrahangos párásító funkciója: A levegő relatív páratartalmának növelése. A párásító készülék műszaki adatai: Névleges teljesítmény: 250ml/H A víztartály térfogata: 3,5 liter Zajszint: < 35 dB (A) Feszültség: 220-240 V Frekvencia: 50 Hz Teljesítmény: 30W A párásítás szükségessége  A fűtés megkezdésével otthonunk levegője szárazabbá válik.A fűtés okozta száraz levegő pedig ártalmas légzőszerveinkre. A kiszáradt nyálkahártyákon könnyebben megtelepszenek a kórokozók.   A levegő páratartalmának helyreállítása segít abban, hogy komfortosabban, egészségesen érezzük magunkat. Párásító készülékekkel gondoskodhatunk a helyiség levegőjének megfelelő páratartalmáról.   Orvosi vizsgálatok is bizonyították: a megfelelően nedves levegőnek jótékony hatása van a felső légúti betegségek gyógyításában, illetve megelőzésében is.   Asztma, allergia, krupp esetén a hideg párásítás ajánlott a szakemberek szerint. Tehát a párásító készülék javíthat életkörülményeinken és a megelőzésben is fontos lehet a szerepe.

Gyártó
Wellmed
Típus
ultrahangos párásító
Víztartály
3.5 l

Az olcsó.hu WELLMED SPS700A Mini ultrahangos párásító árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy WELLMED SPS700A Mini ultrahangos párásító vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.